Brand ambassadors bedankt!


written by admin on September 27, 2014

Brandtopper van de weekWij zijn trots op Dubbeld en Van Gemeren. Ons eigen communicatieadviesbureau waar onze passie en ambitie altijd al heeft gelegen. We zijn nog niet zo lang geleden begonnen, maar we merken al flink veel positieve reacties vanuit onze eigen omgeving. Vrienden, familie en kennissen die voor ons klaar staan en niet te beroerd zijn om ook ons merk uit te dragen naar de buitenwereld.

We zijn trots op Dubbeld en Van Gemeren, maar jullie zijn degenen waardoor dat gevoel versterkt. Want jullie maken ons merk sterker. Wij kunnen een fantastische huisstijl maken, de leukste content op Facebook zetten, maar het zijn de brand ambassadors die de waarde van het merk bepalen. De mensen die onze naam van de daken durven schreeuwen.

We zijn trots op Dubbeld en Van Gemeren en willen mensen helpen hun ambities waar te maken. Mensen die net zo trots op hun product en merk zijn, maar in de communicatie nog flinke stappen naar succes kunnen maken. Jullie zijn degenen die zowel ons als deze mensen helpen. En in overleg mag daar best iets tegenover staan.

Wij zijn trots op Dubbeld en Van Gemeren, wij zijn trots op onze brandambassadors.

Brand ambassadors, bedankt!


Leave a comment