1888563_282757381934026_8568329280870362779_n

En toen waren er visitekaartjes!


written by admin on September 27, 2014

Visitekaartjes_D&VG1Visitekaartjes, ook zo’n ‘ding’ waar iedere jonge ondernemer tegenaan loopt. Sommige van jullie herinneren misschien de beroemde scène van American Psycho, waarbij de hoofdrolspeler uiteindelijk een van zijn collega’s met een bijl aanvalt omdat hij een mooier visitekaartje heeft. Dat soort problemen in de bedrijfsvoering voorkomen wij liever, dus hebben wij allebei hetzelfde papier en hetzelfde design.

Onlangs hebben onze designers Pepijn Uljé en de jongens van Tough Zebra hard gewerkt aan diverse logo’s en huisstijlen. Zoals jullie op de website kunnen zien is ze daar meer dan aardig gelukt. We beginnen steeds meer een netwerk op te bouwen met jonge ondernemers waarbij elkaar helpen voorop staat! Ook de visitekaartjes zijn in samenwerking met dit team in stand gekomen. Toen kwamen de echte moeilijke keuzes in het leven. Want het ontwerp was leuk, maar voor welk papier kiezen we? Mat of glans? Ronde hoekjes? Moet het tegen water kunnen, zodat we ze per ongeluk in een wc kunnen laten vallen? En nog wel 100 andere van dat soort keuzes. Gelukkig hadden we daar onze druk partner ViaLeo voor. En om alle vragen bij voorbaat te beantwoorden: helaas zijn ze niet geschikt om in de wc-pot te deponeren, don’t try this at home!

En dan dat moment dat er 3.000 visitekaartjes worden bezorgd. Zes kilo verder kunnen we dan nu mooi alle netwerkevenementen af met een groot aantal visitekaartjes in de binnenzak. Wij zijn er meer dan trots op en willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen! Op naar nog meer vruchtbare samenwerkingen en nieuwe klanten uiteraard!

Neem snel contact met ons op, want zo’n collectors item wil jij toch ook in huis?


Leave a comment